Letoun L 410 NG na Singapore Airshow 2024!

Naše společnost má za sebou účast na leteckém veletrhu Singapore Airshow 2024, kde jsme s hrdostí prezentovali letoun L 410 NG. Naše posádka zvládla náročnou cestu přes kontinenty, zahrnující zastávky v Řecku, Egyptě, Saudské Arábii, Ománu, Indii a Thajsku. Čtyřistadesítka odstartovala v neděli 11. února 2024 v 7 hodin ráno z Kunovic. Pětidenní cesta nakonec čítala necelých 11 500 kilometrů, což potvrdilo schopnost letounu L 410 NG zdolávat dlouhé trasy s vynikající spolehlivostí.

Naše přítomnost na Singapore Airshow 2024 byla důležitým krokem v prezentaci našich zkušeností a možností na mezinárodním poli. Bylo to poprvé, co se český letecký průmysl na tomto asijském veletrhu představil. Letoun L 410 NG na statické stojánce nezůstal bez povšimnutí a v rámci národní expozice České republiky jsme se připojili k dalším českým firmám, kde jsme společně prezentovali širokou škálu leteckých produktů a služeb.

Singapore Airshow 2024 přilákala rekordní počet návštěvníků a zástupců z padesáti zemí, což nám poskytlo vynikající příležitost navázat nové obchodní kontakty a posílit naše postavení na asijském trhu. Byla to skvělá příležitost ukázat světu, že i malá země jako Česká republika má v oblasti leteckého průmyslu co nabídnout!